Начало Новини от София В районната администрация в „Младост“ от септември ще има изнесен офис на „Агенцията по геодезия, картография и кадастър“

В районната администрация в „Младост“ от септември ще има изнесен офис на „Агенцията по геодезия, картография и кадастър“

531

Имаме много добра новина за жителите на „Младост“ – Вр.И.Д. кметът на район „Младост“ се споразумя с „Агенцията по геодезия, картография и кадастър“за създаването на изнесен офис в сградата на районната администрация на „Младост“. Това ще подобри изключително много административното обслужване на гражданите и ще им спести много време, средства и усилия да се разхождат до ул. „Мусала“ 1, жк „Бъкстон“, където в се намира централният офис на Агенцията.
В момента служител на район „Младост“ се обучава и подготвя, за да поеме работата по обработка на заявления за издаване на различни документи, сред които: скица на поземлен имот, скица на сграда, схема на самостоятелен обект, удостоверение за наличие или липса на данни в КККР, заявление за извършване на промени в кадастралния регистър на недвижими имоти и др.
Плановете са до началото на септември всичко да бъде подготвено и да започне работа изнесения офис с граждани в „Младост“. Ще ви държим информирани. На сайта на района ще публикуваме подробна информация за извършваните услуги.

Показване на още Новини от София