Начало Обществени обсъждания Разгорещена дискусия за бъдещето на „Източен парк“

Разгорещена дискусия за бъдещето на „Източен парк“

1,330

Районната администрация на „Младост“ организира обществена дискусия за бъдещето на „Източен парк“. Тя протече изключително разгорещено, най-вече с активното участие на жителите на кв. Горубляне. За голямо съжаление на присъстващите граждани, представителите на институциите СО и СОС, вземащи решенията за бъдещето на парк „Изток“, не взеха активно участие и липсваха градивни предложения и решения по проблемите свързани с изграждането на парка.

Кметът на район „Младост“ Иванчева, в качеството си на организатор на дискусията, беше изпратила покани на кмета на София Фандъкова, гл.арх. на София Здравков, ресорните зам.-кметове на Столична община Савина и Христова. Местата им останаха празни. Единствено представител на НАГ, в лицето на г-жа Къдрева се опита да даде някакви отговори на въпросите на екзалтираните граждани. Присъстваха и няколко представители на Столичен общински съвет, но те не пожелаха да се включат в дискусията, въпреки, че очакванията бяха насочени към тях, тъй като те са основния орган вземащ решения.

Тук можете да прочетете подробен доклад с обобщената информация от всички постъпили становища в деловодството на район „Младост“:

 

 

Показване на още Обществени обсъждания