Новини

Вдъхнови града с НЕТ 1

На 19.04.2019 г (петък) от 18:00 ч. в парк „Младост“ 3, ще се проведе събитие под надслов „Вдъхнови града с NET 1“ в партньорство със 144 СУ „Народни будители“ и Фондация „77“, създател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“.

В следствие на тази инициатива ще бъдат засадени около 100-150 дръвчета през есента в „Младост“ 1А и „Младост“ 4, за да можем да направим район „Младост“ по-зелен, по-чист и по-добър.

#вДъхНови града с NET1 е част от програмата за корпоративна социална отговорност на телекома на столицата, която има за цел да показва възможностите за подобряване на градската среда. Компанията активно организира инициативи за залесяване на София, част от които „Зелено лято с NET1“ и “Зелено кино за зелена Дружба“. #вДъхНови града с NET1 се организира в партньорство със 144 СУ „Народни будители“ и Фондация „77“. Партньор и домакин е СО район „Младост“.

“Основна политика на мен и екипа ми е да изградим повече паркове, зелени площи, градинки, изобщо цялостна зелена система, защото както знаем район “Младост“ е икономически най-бързо развиващия се район. Искаме да поддържаме добра среда за живот, за да накараме младите хора освен да работят в „Младост“ и да живеят тук. А, за да провокираш в някой желание да заживее на конкретно място трябва да му осигуриш среда, в която да може да диша, да разхожда децата си и да се радва на природата, среда, в която да се чувства спокоен и щастлив.“, изрази подкрепата си към инициативата арх. Румен Русев – кмет на СО район „Младост“.

12:02 | 15.04.19 | Новини