• Понеделник - Петък 8:30 - 17:00 ч.
  • 02 906 76 00
  • ПРИЕМНО ВРЕМЕ

Новини

В районната администрация в “Младост” от септември ще има изнесен офис на “Агенцията по геодезия, картография и кадастър”

Имаме много добра новина за жителите на “Младост” – Вр.И.Д. кметът на район “Младост” се споразумя с “Агенцията по геодезия, картография и кадастър”за създаването на изнесен офис в сградата на районната администрация на “Младост”. Това ще подобри изключително много административното обслужване на гражданите и ще им спести много време, средства и усилия да се разхождат до ул. “Мусала” 1, жк “Бъкстон”, където в се намира централният офис на Агенцията.
В момента служител на район “Младост” се обучава и подготвя, за да поеме работата по обработка на заявления за издаване на различни документи, сред които: скица на поземлен имот, скица на сграда, схема на самостоятелен обект, удостоверение за наличие или липса на данни в КККР, заявление за извършване на промени в кадастралния регистър на недвижими имоти и др.
Плановете са до началото на септември всичко да бъде подготвено и да започне работа изнесения офис с граждани в “Младост”. Ще ви държим информирани. На сайта на района ще публикуваме подробна информация за извършваните услуги.

15:01 | 13.08.18 | Новини