Събития

Детски футболен турнир – “Не на дрогата”

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) от 10 района на София организираха за втора поредна година детски футболен турнир под надслов – “Не на дрогата”.
В спортното мероприятие участваха отбори от райони – Младост, Искър, Изгрев, Кремиковци, Оборище, Лозенец, Средец, Панчарево, Слатина и Подуяне. Преди началото на турнира д-р Цвета Авджиева поздрави футболистите на Младост, като им пожела успех. В обръщението си към децата, кметът на район “Младост” ги посъветва, че думата враг и противник е валидна само на спортния терен, но извън него те трябва да са приятели и да имат уважение към всички останали участници.
Победители в и тазгодишното издание на турнира са както следва: първо място-район “Слатина”, второ място – р-н “Оборище”, трето място – р-н “Искър” и четвърто място – р-н “Лозенец”. Победителят бе награден от кмета на р-н “Слатина” – г-жа Наталия Стоянова, а футболистът Педраг Пажин връчи отличието за второ място на футболистите от Оборище.

19:10 | 08.06.16 | Събития