Събития

Деца от “Младост” обиколиха забележителности

Деца от район „Младост” в продължение на 12 дни посетиха много от забележителностите на България. Инициативата е на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни непълнолетни. Кампанията бе в рамките на лятната програма за деца, която се организира за пета поредна година. Програмата включи лекция и беседа за православната вяра с посещение в храм „Рождество Христово” в „Младост”, посещение в парк „Враня”, екскурзия до пещерата ”Съева дупка”, поход във Витоша, екскурзия до Земенския манастир под наслов „Десет века история”, посещение в музея на София, посещение на кино прожекция, екскурзия до Паметника на връх Шипка, посещение на Националната художествена галерия „Квадрат 500” и криптата на храм паметника „Св. Александър Невски”.
Беше проведена и групова сесия за споделяне на впечатления, преживявания и осъзнаване на промяна в поведението, в резултат на проведените дейности в Центъра за семейно консултиране към МКБППМН СО Район Младост.
Целите на програмата е децата да се обучават, да се забавляват, да общуват и да прекарат ползотворно свободното си време през част от лятната ваканция.

11:50 | 19.07.17 | Събития