Новини

„Живи легенди“ в “София Тех Парк”

В края на най-летния месец – август се проведе прожекция на филма „Живи легенди“ в амфитеатъра на София Тех Парк. Прожекцията е част от инициативата на ВрИД Кмет на СО район „Младост“ арх. Румен Русев и на 30.08.2019 г събра около 500 човека под звездите, които се насладиха на хитовия филм на Ники Илиев.

Събитието започна с концерт на три вдъхновяващи млади дами, които накараха публиката да настръхне с въздействащите си изпълнения.

Макар крехката си възраст Валериа, Палома и Елица от Център за изкуство “Зорница” предизвикаха възхищението на публиката с великолепните си гласове и артистичното си представяне.

След концерта на момичетата бе дадена думата на арх. Русев, който благодари на публиката затова, че са споделили идеята му с присъствието си. На публиката той разказа как се е родила инициативата за лятно кино в район „Младост“ и сподели, че има желанието да превърне лятното кино в традиция, защото то е ценност, която не бива да бъде забравяна.

Особен акцент постави върху това, че е щастлив от факта, че има възможността да подари на жителите на района прожекции именно на български филми, защото родното кино трябва да бъде стимулирано и уважавано. Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и одобрение.

След приветствието на арх. Румен Русев, започна и прожекцията на филма „Живи легенди“, която донесе много усмивки и добро настроение за всички.

Амфитеатърът на „София Тех Парк“ до късно бе огласян от групов смях и хубава музика. Прожекцията завърши с възторжени аплодисменти и усещането за една различна вечер в столицата.

13:39 | 31.08.19 | Новини