• Понеделник - Петък 8:30 - 17:00 ч.
  • 02 906 76 00
  • ПРИЕМНО ВРЕМЕ

Заповеди

Заповед на кмета на СО

„Заповед № СОА17-РД09-167/26.01.2017 г. на кмета на Столична община“
1. Заповед

17:41 | 26.01.17 | Заповеди