Новини

Започна миенето на улици в кв. Горубляне

На 26.03.2019 г. от 22:00 ч. започна миенето на улиците в източната част на Самоковско шосе.

Измивните дейности ще се случват с помощта на 4 водоноски, 1 камион за отпадъци и 15 работника от фирма Заубермар БГ (ЗМБГ).

До 3 дни ще бъдат измити всички вътрешно-квартални улици и такива с обществена значимост.

Кметът на СО район „Младост“ – арх. Румен Русев, както и началникът на Районен  инспекторат на РИ „Младост“, СИ към СО – Николай Цонкин, лично присъстваха на старта на миенето на улиците в кв. Горубляне.

Присъствието им имаше за цел да проследи спазени ли са всички изисквания и условия на процедурите по измиване.

Арх. Русев изрази надеждата си, че гражданите на район „Младост“ ще окажат нужното съдействие като преместят автомобилите си от улиците, по които се предвижда минаване на почистващата техника. Защото само по този начин може да се гарантира качествено измиване на територията.

До края на месеца е предвидено измиване на масов градски транспорт, с което ще се финализира и пролетното измиване на териториите, прилежащи към район „Младост“.

В началото на седмицата ВрИД Кмет – арх. Русев и г-н Цонкин извършиха инспекция на територията на „Младост“, за да проверят качеството на измивните дейности в рамките на вътрешно-квартални улици и такива с обществена значимост  и установиха, че резултатите от тях са видими.

Поради тази причини администрацията на район „Младост“ изказва своите благодарности към активните граждани, които са оказали съдействие на почистващата фирма.

10:36 | 27.03.19 | Новини