Всички публикации

Изложба на млади художници от район „Младост“ в Бизнес Парк София

В навечерието на един от най-светлите празници – 24 май, бе открита втората поред изложба на територията на Бизнес Парк София на млади художници от район „Младост“.

Официалното откриване бе направено днес в 12:00 ч. във фоайето на сграда 10 на Бизнес Парк София. На събитието присъстваха голяма част от авторите на картините, граждани и служители на Бизнес Парка.

Красивите творби в една от най-цветните сгради на територията на Парка направиха фоайето още по-привлекателно място за разходка и почивка.

Окъпаните от слънцето, прокрадващо се през стъкления таван на сградата, картини привличаха вниманието на всеки, който мине покрай тях.

Откриването на събитието бе направено от г-н Николай Енчев – главен експерт „Култура“ в отдел „Образование, социални дейности, здравеопазване, култура и спорт“ в СО район „Младост“.

Самият г-н Енчев е човек на изкуството и като колега на младите таланти им пожела много здраве, вдъхновение и целеустременост.

Той изказа дълбоката благодарност на район „Младост“ към Бизнес Парк София за съдействието и предоставената възможност за изява на младите художници.

На събитието присъстваше и маркетинг мениджърът на Парка, в лицето на г-жа Екатерина Радева, която оказа пълната си подкрепа по организацията на изложбата.

Всяка от картините изразява различната гледна точка на твореца, възприятието му към света, пъстротата на живота.

Поради тази причина сред пожеланията към творците беше именно това – да не губят никога цветността на мислите си и да работят с четката, създавайки красиви и позитивни творби.

За улеснението на всеки, който иска да си закупи картина – на всеки статив има поставен етикет с името и телефона на автора, както и наименованието на творбата.

Експозицията може да бъде разгледана до 27.05.2019 г. във фоайето на сграда 10 на Бизнес Парк София.

16:01 | 16.05.19 | Всички публикации