Отчети

Изявление от кмета на Район “Младост” на Столична община

По повод излъчен днес, 7 декември 2016 г., в ефира на телевизия БиТиВи, репортаж, озаглавен “Имотни измами с общинска земя за милиони”, от районната администрация на “Младост” искаме да благодарим на разследващия журналист Стоян Георгиев за ангажираността към проблемите с кражби на имоти и презастрояването на района.
Всяко разследване ще продължи да среща пълна подкрепа от наша страна. От два дни вече подготвяме документи, които ще внесем в съда, с твърдото убеждение, че по съдебен път Район “Младост” ще може да защити собствеността си и да си върне владението върху общинските имоти, които са били отнети по посочената в репортажа, престъпна схема. Но ние няма да се ограничим до там.
От районната администрация ще започнем собствена проверка и на други съмнителни реституции и придобивни сделки и ще се борим за това истината да излезе наяве.Надявам се и че Прокуратурата на Република България ще използва всички свои правомощия, за да станат участниците в схемата известни и да бъдат подведени под наказателна отговорност.
Като кмет на “Младост” отново декларирам, че държа на прозрачността в управлението и в тази насока администрацията на района ще съдейства на журналисти и граждани, които разобличават всякакви незаконосъобразни или нецелесъобразни действия.
Десислава Иванчева Кмет на Район “Младост” – Столична община

12:34 | 07.12.16 | Отчети