Новини

Кампанията „Вдъхнови града с NET1” в партньорство Столична община – район Младост ще проведе акция по залесяване в междублокови пространства в кв. Младост.

На 20 октомври (неделя), заедно с учители и ученици от 144 СУ „Народни будители“ и представители на „Фондация 77“, основател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ и в партньорство със Столична община – район Младост, ще проведем акция по залесяване в междублокови пространства в кв. Младост.

Инициативата е част от кампанията ни „Вдъхнови града с NET1”, която стартира през пролетта и набра дарения за озеленяване чрез различни творчески и спортни активности, които организирахме в квартала.

 

Участието в акцията по залесяване е изцяло на доброволчески начала, като ще предоставим на всеки, включил се в инициативата, инструменти и материали, нужни за озеленяването.

Сборният пункт е в 11:00 часа на първата избрана за залесяване локация – на ъгъла на ул. „Александър Паскалев“ и ул. Филип Аврамов в ж.к. Младост 4, след което доброволците ще се придвижат към втората локация на ул. „Кръстю Раковски“, 1729 ж.к. Младост 1А, между блок 550 и блок 509

12:15 | 16.10.19 | Новини