Новини

Кино вечер под звездите в район „Младост“

На 25.07.2019 г. се проведе втората прожекция под звездите в район „Младост“, част от инициативата на арх. Румен Русев – ВрИД Кмет на район „Младост“ СО за възраждане на летни кина.

Парк „100 години София“ събра на полянката до заведение „Бедрок“ стотици деца и техните родители, които имаха възможността да се насладят на забавната програма на „Детски научен клас“ (ДНК). Неповторимият Явор Денчев направи истинско празненство за малките посетители на събитието, заедно с очарователната си асистентка Никол. Децата показаха много познания, въпреки крехката си възраст и се забавляваха от сърце.

Арх. Русев бе доволен, чувайки и виждайки усмивките по лицата на гостите на събитието и когато му бе дадена думата изрази своята благодарност към присъстващите, затова че са решили да прекарат вечерта си с прожекцията на филма „Дъвка за балончета“. Благодари им и за големия интерес и подкрепа към инициативата, като даде своето обещание, че ще направи всичко възможно тази инициатива да се превърне в традиция за район „Младост“.

Малко преди прожекцията да започне арх. Русев си поговори с граждани, които искаха да споделят с него някои текущи въпроси и проблеми, свързани с района.

Вечерта придоби още по-голям чар, когато на поляната пред екрана се появиха одеялца, които уютно приканваха гостите да заемат удобна позиция за предстоящата затрогваща прожекция. Вечерта премина спокойно и приятно, а „Дъвка за балончета“ докосна малки и големи с магията си.

Следващата прожекция на филма е на 01.08.2019 г. в кв. „Горубляне“ – в градинката пред Народно читалище „Васил Левски“, като програмата отново започва с великолепното шоу на „Детски научен клас“ в 19:30 ч., а от 20:45 ч. започва самата прожекция.

Подарете си една различна вечер за началото на най-любимият ни месец – август!

Очакваме Ви!

 

10:21 | 26.07.19 | Новини