Новини

Кино под звездите в Бизнес Парк София

Седмият ден на месец август, белязан с високи температури, приключи с разхлаждаща и уютна вечер под звездите за столичани и по-точно за жителите на район „Младост“. Защото снощи бе четвъртата прожекция на филма „Дъвка за балончета“ – по инициатива на ВрИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев.

Събитието този път се проведе на едно от най-забележителните и любими места в „Младост“ – Бизнес Парк София, в непосредствена близост до езерото, сграда 7.

Повече от 200 души, бяха решили да споделят вечерта си в тази очарователна обстановка и в компанията на Явор Денчев от „Детски научен клас“, който отново усмихна малки и големи с невероятните си „фокуси“ от света на науката.

Забавлението бе подсилено и от многото безплатни удоволствия, които гостите на събитието получиха от усмихнатите дами, които раздаваха сладоледи, дъвки и безалкохолна бира на територията на Бизнес Парк София.

Програмата на „Детски научен клас“ продължи по-дълго от традиционното поради големия интерес на децата и разкри нови и още по-интересни чудеса.

Събитието премина под звуците на детски смях, оживени разговори и зелените поляни на Бизнес Парк София, които приютиха гостите си на меки одеяла, постлани специално за прожекцията.

Своята благодарност за тази споделеност изрази и домакинът на събитието – арх. Румен Русев, който заяви, че подобни инициативи имат точно тази цел – да обединят хората около една обща кауза.

Арх. Русев благодари на всички присъстващи и им пожела незабравима вечер в компанията на „Дъвка за балончета“.

Преди и след това, той поговори с някои граждани по теми, които му бяха споделени. Изслуша всеки и пое ангажимент да съдейства за разрешаване на проблемите, с които бе запознат.

След това, в прегръдката на залязващия ден, гостите, които се бяха разположили удобно по полянките и пейките на парка имаха възможността да се насладят на прожекцията, която прикова вниманието им още с първите секунди.

Следващата, последна прожекция за сезона ще се осъществи на 14.08.2019 г., отново от 20:45 ч., в София Тех Парк. Преди нея от 20:00 ч. Techno Мagic Лand ще запали искрата на интереса към технологиите и природните науки у децата: заедно ще навлязат в „територията за любопитковци” и ще открият магията на науката и техниката.

Очакваме Ви!

12:37 | 08.08.19 | Новини