Новини

Коледният концерт на район „Младост“ – празник на изкуствата

Коледният концерт на район „Младост“, който бе снощи – 20.12.2018 г. се превърна в истински празник на изкуствата!

Събитието започна с вълшебния танц на малките снежинки от балет „Тиара”, които омагьосаха публиката с бяло-синьото си вълшебство. След тях на сцената грациозно се понесоха в червено по-големите балерини на „Тиара“, които създадоха Коледно настроение с красивия си танц и ярките си костюми.

След нежните балерини, публиката имаше възможността да се наслади на страстно аржентинско танго, поднесено от Боряна Славчева, пиано от Детската музикална школа при НЧ „Младост 1971“.

Концертът даде възможност на Детски хор „Звънче” при 125 СУ „Боян Пенев” с художествен ръководител Лидия Цанева да заразят с добро настроение всички присъстващи, които буквално настръхваха от големите гласове на малките изпълнители!

DIVA DANCE SCHOOL с ръководител Зорница Петрова направиха истински купон, стил 90-те, като изпъстриха сцената с цветните си костюми и удивителните си танцови възможности!

Концертът завърши с блестящата Симона Загорова, която въпреки, че беше болна изпя много песни, с които поздрави публиката за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

За всеки, който сподели магията на Коледната приказка на район „Младост“ сме сигурни, че ще помни и разказва дълго време за младите таланти, които озариха сцената на НЧ „Младост 1971 г.“

9:40 | 21.12.18 | Новини