Новини

Коледни чудеса за децата на район „Младост“

​​Коледа е само след няколко дни, но за доброто, за чудесата няма и не трябва да има точни дати.

Детските усмивки са най-важното чудо, което трябва да ни вълнува, защото децата са нашето бъдеще.

В навечерието на най-светлите празници, екипът на Столична община, район „Младост“ се е заел точно с това – да върне топлината и усмивките на децата в неравностойно положение от „Младост“.

Арх. Румен Русев изпрати своето писмо с Коледно желание до Дядо Коледа и няколко негови съмишленици и така се стигна до днешния празник – едно подранило Коледно парти в парк “Боби и Кели – Патиланци”.

Дядо Коледа и Снежанка посрещнаха децата с усмивки и пожелания за много Коледни чудеса и заедно с арх. Русев раздадoха подаръци на всички.

За незабравимото изживяване се погрижи екипът на “Боби и Кели – Патиланци”, които дадоха възможност за безплатно ползване на всички съоръжения в парка в рамките на два часа, след което почерпиха всички деца с вкусна пица и сокче.

Арх. Русев лично се погрижи да провери дали в чувала на Дядо Коледа са най-желаните подаръци и пожела на децата много здраве, сбъднати мечти, топлина и истински мигове на щастие.

Събитието е по инциатива на Вр. ИД Кмет арх. Румен Русев и администрацията на СО, район “Младост” и е насочено към деца в начален курс в неравностойно положение, живеещи в района.

Подобен тип събития са приоритет за арх. Русев и екипа му и идеята е да се превърнат в традиция, защото всеки човек, заслужава да се чувства щастлив, независимо на каква възраст е.

19:36 | 19.12.18 | Новини