People of Maha е бразилско-българска инди рок група. Триото е създадено през 2018 г. от енергични и решителни дами, които се срещат в софийското музикално училище. Те са силно повлияни от музикалния стил на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers. Тяхната уникална марка за забавление съчетава фънки бийтове, мелодични китари, синтезатори от 70-те и интензивни вокали с невероятно сценично присъствие и ангажираност, които ще ви накарат да искате да влезете в играта и да се насладите на ново музикално изживяване.

Приветствани като най-доброто българско шоу от 3 дами от всеки, който посещава концертите им, People of Maha издават дебютния си албум Blue to Gold през 2021 г. Свирили са в над 15 града в България по време на турнето си през 2021 г.

В края на миналата година излиза вторият албум на бандата – EP:”Lost Heave”, включващ 5 песни, 3 от тях които са сингли.

Групата свири не само авторски произведения, но и кавъри в акустичен вариант. Момичетата изпълняват песни на Queen, Miley C., Michael J., RHCP, Vanessa De Mata и още известни изпълнители.