Новини

Лятно кино в район „Младост“

По инициатива на ВрИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев, миналата седмица стартира кино под звездите.

Втората от общо петте прожекции ще бъде на 25.07.2019 г. от 20:45 ч. в парк „100 години София“, до заведение Бедрок, а преди нея от 19:30 ч. „Детски научен клас“ (ДНК) ще стимулира детското любопитство и приключенско чувство, въображението на гостите, чрез интерактивни научни демонстрации, експериментиране с насока и свободно изследване в различни сфери на науката – химия, физика, биология.

Жителите и гостите на „Младост“ ще имат удоволствието да се насладят на един затрогващ български филм – „Дъвка за балончета“*, който ще бъде прожектиран на екран под звездите в парка.

*Филмът „Дъвка за балончета“ е комедийна драма. Филм за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето и проследява съдбата на четири хлапета. С хумор и носталгия филмът задава въпроса защо това поколение не успя да порасне и все още търси себе си.

Основни партньори на събитието са: Смарт Инвестор, сграда М4 – дружество което е участвало в разработката и реализацията на множество проекти в страната за последните 10 години. Сграда М4, разположена на входа на най-бързо развиващият се квартал –   „Младост“, съчетава бързия достъп до всички главни точки на Столицата и същевременно предлага спиращи дъха гледки.

Строителна компания „Меркурий – 99“ ООД – компания предоставяща широк спектър от дейности в сферата на строителството и продажбата на недвижими имоти, както и архитектурно студио Планинг 2000 ЕООД – главен проектант на много от големите търговски центрове в България и носител на редица награди „Сграда на годината“.

Заповядайте да се насладим на една прохладна вечер в компанията на забавната и полезна програма на „Детски научен клас“ и хубавото българско кино!

Очакваме Ви!

12:16 | 23.07.19 | Новини