Новини

Младост – домакин на международна музикална асамблея през 2019

Районната администрация на „Младост”, в лицето на Евелина Станчева – Началник отдел „Образование, социални дейности, здравеопазване, култура и спорт„ беше част от първата група делегати на Генералната асамблея на Европейската музикална асоциация в Снеек, Холандия. Участието и цялостното грандиозно представяне на българските таланти на сцените на това престижно събитие, беше направено от Величка Николова, директор на 144 СУ „Народни будители“ в Младост. Прекрасните българчета представиха България с фолклорни песни и танци и изумиха с таланта си международната публика.

Добрата новина, с която се върнаха българските делегати е, че България е избрана за домакин на асамблеята на ЕМУ за 2019г. Цялото събитие ще се случи през юни под вещото ръководство на г-жа Николова – председател на УС на СУПРИМ, която е с десетки успешно реализирани международни проекти зад гърба си в сферата на културата и образованието. Мащабите на събитието ще бъдат с национален обхват София, Пловдив и Варна, със стотици международни участници – изпълнители и артисти, както и гости.

С гордост можем да кажем още от сега, че голяма част от програмата ще бъде на територията на „Младост“ и с подкрепата на екип на районната администрация.

15:25 | 22.05.18 | Новини