Събития

Нов член в семейството на “Знаковите личности на Младост”

Кметът на район “Младост”, д-р Цвета Авджиева удостои председателя на Синдикалната организация по детско и училищно здравеопазване София – Веска Никова за “Знакова личност на Младост”. На официалното събитие в резиденция “Тера” присъстваха много близки, познати и колеги на г-жа Никова, знакови личности, както и кметът на район “Студентски” – Димитър Дилчев.
Програмата изпълнена с много музика и настроение, също така припомни за успехите и професионалните качества на новия член на семейството на “Знаковите личности на Младост”. Прочетени бяха поздравителни адреси от различни лица, институции и градове, очертаващи израстването, всеотдайността и моралните качества на г-жа Никова. За огромното уважение от страна на всички близки, приятели и колеги към новата знакова личност засвидетелстваха думите и стихотворенията, които бяха отправени към самата нея от присъстващите на събитието.
Кметът на район “Младост”, д-р Авджиева сподели пред всички гости, че г-жа Никова е човек, който трябва да бъде за пример, защото съчетава в себе си огромна доброта и нестихващо желание за нови професионални постижения.
Новият член на семейството на “Знаковите личности на Младост” благодари сърдечно на всички, които са е подкрепяли през годините, защото без тяхната опора не си е представяла как ще стигне до тук. В допълнение г-жа Никова добави, че получаването на приза “Знакова личност” е преди всичко отговорност, като се обърна към всички знакови личности, че всеки един от тях трябва да е отговорен за културното развитие на Младост.
За доброто настроение с хубава музика и песни се погрижиха Искрен Пецов, Хайгашод Агасян и Музикален театър “Стефан Македонски” – Марио Николов и Валентина Корчакова.

15:24 | 11.05.16 | Събития