Постоянна работа-пълно работно време

Изисквания за заемане на длъжността:

Образование: Средно образование.

Професионален опит: не се изисква.

Кратко описание на някои основни задължения от длъжностната характеристика

Основна функция на длъжността:

Извършва подготвителни и общи работи в кухнята

Основни трудови задължения:

*Извършва първична обработка на хранителните продукти.

* Измива своевременно и дезинфекцира използваната кухненска посуда

* Спазва изискванията на системата НАССР.

* Почиства и подържа чисто работното си място, кухненския блок и хладилните съоръжения и попълва хигиенен чек-лист.

*Заедно с готвач или помощник готвач участва в разливането на готовата продукция в стерилни буркани и отговаря за съответствието на броя разлята храна с броя на заверените ваучери

* Събира и изнася на определените места отпадъците от кухненския блок.

*.Почиства и поддържа чисти складовите помещения.

* Длъжен е да поддържа на високо ниво личната си хигиена, да спазва санитарно – хигиенните норми и изисквания, Правилника за вътрешния трудов ред, правилата за  пожаробезопасност, охрана на труда и техниката за безоопасност,както и всички вътрешни нормативни документи, издадени от работодателя.

* Изпълнява и други възложени задачи, свързани с дейността на Детска кухня

 

Лице за контакти:

Румяна Титкова –Директор Детска кухня,

Тел. 0899854090  / от 9.30 до 14.00 часа/