Постоянна работа-пълно работно време
Изисквания за заемане на длъжността:
Образование: Средно образование.
Професионален опит: не се изисква.
Кратко описание на някои основни задължения от длъжностната характеристика
Основна функция на длъжността:
Извършва подготвителни и общи работи в кухнята
Основни трудови задължения:
*Извършва първична обработка на хранителните продукти.
* Измива своевременно и дезинфекцира използваната кухненска посуда
* Спазва изискванията на системата НАССР.
* Почиства и подържа чисто работното си място, кухненския блок и хладилните съоръжения и попълва хигиенен чек-лист.
*Заедно с готвач или помощник готвач участва в разливането на готовата продукция в стерилни буркани и отговаря за съответствието на броя разлята храна с броя на заверените ваучери
* Събира и изнася на определените места отпадъците от кухненския блок.
*.Почиства и поддържа чисти складовите помещения.
* Длъжен е да поддържа на високо ниво личната си хигиена, да спазва санитарно – хигиенните норми и изисквания, Правилника за вътрешния трудов ред, правилата за пожаробезопасност, охрана на труда и техниката за безоопасност,както и всички вътрешни нормативни документи, издадени от работодателя.
* Изпълнява и други възложени задачи, свързани с дейността на Детска кухня
Лице за контакти:
Румяна Титкова –Директор Детска кухня,
Тел. 0899854090 / от 9.30 до 14.00 часа/