Отчети

Отчет (09 май – 12 май 2017 г.)

Уважаеми съграждани,

През изминалaта четиридневна работна седмица (09 май – 12 май) продължи окосяването на зелените площи в междублоковите пространства в район „Младост”, както и поетапната доставка на пясък за детските площадки.

 

По инициатива на районната администрация „ Младост” бяха организирани и проведени безплатни семинари на тема:”Как да напишем успешен проект?”, насочени към представители на етажната собственост по програма „ Зелена София” на Столична община. В три поредни дни – 9, 10 и 11 май специалисти от отдел „Екология” съветваха домоуправители от район „Младост” как да кандидатстват и да подготвят успешни проекти по програмата за озеленяване на междублоковите пространства.

 

На 11 май 2017 г. в читалище ”Младост” в Младост 1 се проведе обществено обсъждане по внесен проект за изменение на план за регулация и застрояване за УПИ I- 86, 410, 411, кв. 5А, м. „Младост 4“, район „Младост“, гр. София.

 

2500 квадратни метра асфалт ще бъдат положени при продължаващите ремонти по пътищата в район „Младост” – Столична община.
1500 квадрата са предвидени за извършване на текущ ремонт на Околовръстен път от кръговото кръстовище с ул.„Проф. Александър Танев” в ж.к. „Младост” 4 до моста на р.Искър. Останалите 1000 квадратни метра асфалт са за единични опасни дупки, невключени в абонаментното поддържане.

 

Тази седмица бе завършена оградата и специално оградено пространство за разходка на домашни любимци, в Младост 3 (до магазин Лидъл ), от районната администрация „Младост”.

За отчетния период в деловодството на района са обработени 929 документа.

Желаем Ви успешна нова седмица.

17:34 | 15.05.17 | Отчети