Отчети

Отчет (10 април – 13 април 2017г.)

Уважаеми съграждани,

През изминалия отчетен период (10 април – 13 април) беше открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Комплексна доставка на хранителни продукти за общински детски градини /ДГ/ и детска кухня /ДК/ и транспортиране на приготвената храна до пунктовете на ДК на територията на район “Младост”. Вижте повече ТУК.

Беше публикувано на сайта решението за класиране на участниците и протоколите по открита процедура „Обновяване за енергийна ефективностна многофамилни жилищни сгради на територията на Столична община, район Младост, във връзка с „Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“. Вижте повече ТУК.

Районната администрация на община „Младост“ и по специално отдел „ Образование, култура, здравеопазване и социални дейности“ спечели проект на стойност 2500 лв., под наслов„ Всички сме равни“, насочен към обучение, спорт в свободното време за хора със специални потребности.

Оказахме съдействие за участие на училища и детски градини на територията на район „Младост“ в Програма за развитието на физическото възпитание и спорта в подкрепа на инициатива „ София – Европейска столица на спорта 2018“.

Спечелилите проектни предложения са както следва:

  1. ДГ №123 „Чарл Перо“-кв. Горублане с проект „ Детска олимпяда – движение и здраве“ на стойност: 2500 лв.
  2. ДГ № 189 „ Сто усмивки“ – жк.Младост 1 с проект „ Мики Маус – спортист“ на стойност: 2500 лв.
  3. ДГ № 75 „ Слънчице“ – жк.Младост 1 с проект „ Растем здрави и силни“ на стойност: 2500 лв.
  4. ДГ №186 „ Деница“ – жк.Младост 2 с проект „ Спортен празник за нашия рожден ден“ на стойност: 2500 лв.
  5. ДГ №59 „ Елхица“ – жк.Младост 3 с проект „ На работа ръчички за радост на всички“ на стойност: 2500 лв.

Във връзка със спечелен проект от пенсионерски клуб от Младост 3 по програма „Зелена София“ на Столична община, бяха засадени 100 растения – храсти, дръвчета, цветя съвместно с екип работници, осигурени от Район „Младост“ – СО в близост до детска площадка.

В кв. Горубляне възпитаниците на ДГ №123 „Шарл Перо“ отбелязаха седмицата на детската книга и изкуствата и Световния ден на книгата с поредица от събития.

Концерт, посветен на Цветница, се организира и състоя в Народно читалище „Младост 1971“.

През четиридневната работна седмица продължи предварителна организационна работа по проект „ Шарени пътеки“ – инициатива на районната администрация и Мулти Артс център и по традиционен празник на район Младост.

За отчетния период в деловодството на района са обработени 919 документа.

Желаем Ви успешна нова седмица.

 

15:56 | 18.04.17 | Отчети