Отчети

Отчет (12 юни – 16 юни) 2017 г.

Уважаеми съграждани,

През изминалaта работна седмица (12-16 юни) продължава повторно косене на зелените площи в междублоковите пространства в район „Младост”. Към момента са окосени площите в ж.к.”Младост 1”, ж.к „Младост 1А”, кв. Горубляне, ж.к „Полигона” по график.

След получени сигнали от граждани, бяха направени обходи от служители на отдел „Екология” от районна администрация в “Младост”, Столична община и районното управление на полицията, които установиха над 15 излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), само за миналата седмица.  Излезлите от употреба МПС-та бяха  облепени със стикери-предписания за доброволното им преместване. Проверките продължават.

През седмицата протече подготовка  за традиционния събор на кв. Горубляне , който ще бъде отбелязан на 24-25 юни. Отдел „ РКТД” към районната администрация „Младост” започна издаването на разрешителни за извършване на търговска дейност във връзка с празника.

С настъпването на летния период, еколози от районната администрация започват обход на детските градини и училищата в „Младост” за оценка на дървесната растителност на територията им.

Напомняме на гражданите, че деловодството на район „Младост” вече е с удължено работно време от 8,00 ч. до 18,00 ч.

С цел по – бързо и по-ефективно обслужване на гражданите бяха закупени и пуснати в употреба 4 нови скенера, които в съчетание с използваната софтуерна система, позволяват по – бързо генериране и обработка на документи и справки в деловодството на района.

За отчетния период в деловодството на района са обработени 1311 документа.

Желаем Ви успешна нова седмица.

 

17:03 | 19.06.17 | Отчети