Отчети

Отчет (13-19 март)

Уважаеми съграждани,

През тази седмица се проведоха 2 събития, в които гражданите на район „Младост“ взеха активно участие: почистването на парка в „Младост“ 1 и маратонът на Франкофонията.

Почистването на парка в „Младост“ 1 се проведе на 18.03.2017г. и 19.03.2017г.. В него се отзоваха много граждани, както и служители на район „Младост“-Столична община, загрижени за чистотата на района.

Маратонът на Франкофонията се проведе на 19 март в парка в „Младост” 3. Събитието започна от 10:30 часа. Участваха девойки и младежи, които се включиха в 3-километрово надбягване. В присъствието на нотариус беше изтеглена голямата награда – триседмичен курс по френски език в Университета в Женева(Швейцария), а победителите при девойките и младежите получиха таблети, курсове по френски език във Френския институт и различни предметни награди. Събитието се проведе със съдействието на Университета в Женева, Швейцарското посолство в България и Френския институт в България.

През предстоящата седмица ще започне нова кампания на район Младост – Столична община с цел всяка етажна собственост, която има желание, да разкраси прилежащите части около своя блок. Всеки домоуправител може да получи луковички от лалета и зюмбюли в сградата на районната администрация всеки делничен ден между 8:30 и 9:30 и 16:00 и 17:00 часа.

Желаем Ви успешна седмица.

12:37 | 29.03.17 | Отчети