Отчети

Отчет (27 март – 08 април 2017г.)

Уважаеми съграждани,

През изминалия отчетен период (27 март – 08 април) отбелязахме 10 годишнината на Детско танцово студио “Хорце” с празничен концерт, състоял се на 01 април 2017г. в Руския културно-инфoрмационен център на ул. „Шипка“ 34, в столицата.

Във връзка с приключването на втория етап от междуучилищното съзтезание“ Зона 4“ бяха обявени класиралите се училища от район Младост за следващия етап – градско първенство. Отличилите се училища и техните възпитаници ще представят район Младост в седем спортни дисциплини, както следва: баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, бадминтон, тенис на маса и шахмат. Над 200 ученици – девойки и младежи на възраст  от 12 до 18 години от училищата: 10 СУ „ Теодор Траянов“, 81 СУ „Виктор Юго“, 125 СУ „ Боян Пенев“, 128 СУ „Алберт Айнщайн“ и 144 СУ „Народни будители“ ще премерят сили със свои връстници от други райони на София.

Призоваваме отново всички граждани да ни подкрепят и да се включат в кампанията по пролетното почистване на район „Младост“ през април 2017г. Тази кампания има цел почистване на околоблоковите пространства и освежаване на съоръженията на детските площадки. В рамките на кампанията ще бъде публикувана, от администрацията на район Младост, допълнителна инфoрмация относно процедурата по отпускане на бои и четки за пребоядисване и освежаване на съоръженията на детските площадки и пейки около блоковете.

За отчетния период в деловодството на района са обработени 2198 документа.

Желаем Ви успешна нова седмица.

 

16:56 | 10.04.17 | Отчети