Отчети

Отчет (27.02-02.03)

Уважаеми съграждани,
През изминалата кратка работна седмица (27.02-02.03) започна подготовката на мащабна капания по пролетно почистване и облагородяване на района. В момента текат оборки на градинки и детски площадки, както и кастрене на клони на дървета.
В район „Младост” пристигна специализиран бус за нуждите на инвалиди. Лекотоварният автомобил, който е приспособен със специална рампа, идва по проекта „Съпричастност за независим живот” към ОП „Развитие на човешките ресурси”.
От буса ще могат да се възползват потребителите на „Съпричастност за независим живот”, които имат включена транспортна услуга. Предлагането й ще започне след провеждане на конкурс за водач на буса (информация за кандидатстване може да намерите на официалния сайт на район „Младост”-СО).
Приключи раздаването на разрешителни за продажба на мартеници и започна за продажба на цветя за 8 март.
В сряда кметът Десислава Иванчева и експерти взеха участие в пресконференция, на която посочиха част от проблемите на район „Младост”.
В четвъртък в районната администрация започнаха мащабни проверки от няколко столични дирекции и инспекции.
В петък беше изнесен празничен концерт по случай Националния празник 3 март. Участие взеха представителен духов оркестър на Сухопътните войски, ансамбъл на въоръжените сили на Република България, състави от народните читалища и училищата от район „Младост”.
Усилено продължава подготовката за честванията за Деня на Франкофонията.
За четирите дни на работната седмица, деловодството на района обработи 556 нови преписки от граждани и общо 865 документа.
Желаем Ви спорна седмица.

9:30 | 06.03.17 | Отчети