Обществени обсъждания

Подаване на възражения до 1.11.17г., относно Подробен устройствен план на „Многофункционален комплекс „Гранд Каньон“ – кули №4 и №5″

Подробен устройствен план на „Многофункционален комплекс „Гранд Каньон“ – кули №4 и №5″. Планът беше подложен на обществено обсъждане.


Всеки гражданин може да даде писмено мнение, възражение или становище относно проекта.
Изпращайте текстовете на формата за контакт на интернет страницата на Район „Младост”. В случай, че те са скрепени с подписки, може да ги подадете в деловодството на Район „Младост” (ул. Свето Преображение” №1), като е добре да посочвате адрес и дата на раждане (по желание ЕГН).
След изтичането на срока за обявяване на ПУП, всички подадени становища ще бъдат изпратени на Гл. архитект на София арх. Здравко Здравков и Кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Освен тях ще бъде изпратено становището на ръководството на Район „Младост”, което ще бъде публикувано официално, както и протоколът и записът от проведеното обществено обсъждане.
Очакваме Вашите мнения, предложения и становища!

Всеки гражданин може да даде писмено мнение, възражение или становище относно проекта до 1.11.17г. в деловодството на Община „Младост“ и в контактната форма на сайта на Общината:  https://mladost.bg/signal/

15:57 | 25.10.17 | Обществени обсъждания