Новини

Празникът на „Младост“

Честит ден на детето!

На всички деца желаем много здраве, безгрижно детство и светло бъдеще!  Бъдете винаги усмихнати и учете нас – възрастните на всички чудеса, които носите в себе си.

В този прекрасен ден отбелязваме и празникът на район „Младост“, който също започна със слънчеви детски усмивки и много таланти.

DIVA DANCE SCHOOL даде цветен старт на днешната празнична програма и изпълни сцената с много ритъм, музика и красота.

Специални поздрави и благодарности за празника поднесе ВрИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев, който отбеляза, че мъдростта и младостта са две понятия, които в днешно време се съчетават по един чудесен начин, защото младите хора днес я придобиват и прилагат от рано. По думите му: „Децата са най-добрите учители, са казали старите хора и аз силно вярвам в това. Защото в годините се е доказало, че в нашия район се раждат, живят и развиват изключително успешни и талантливи млади хора. С такива ще се срещнете и днес на нашата сцена – едни мъдри, модерни млади хора, които ще направят истински празник. Празник, на който ще можем да се насладим всички ние“

Празничната програма продължава в 16:00 ч. със забавни игри и инициативи, като днес завършва с концерт на г-жа Бинка Добрева и нейни ученици от 144-то СУ „Народни будители“.

Напоняме, че утре програмата започва в 10:00 ч. и завършва с концерт на момичетата от вокална група „4 Magic“.

Направете почивните дни по-приятни и забавни с талантите на район „Младост“.

 

12:28 | 01.06.19 | Новини