Новини

Празничен коцерт за Деня на София

Празникът на София, денят на Вяра, Надежда и Любов бе отбелязан с празничен коцерт, организиран от СО район „Младост“, който събра жителите пред сцената в парк „Младост 3“.

Програмата започна с демонстрация за оказване на първа помощ, която се проведе под зоркия поглед на ръководителите на “Кунг фу Тоа Академи”. Демонстрацията се оказа много интересни за младите посетители на събитието, които се включиха с ентусиазъм.

След това събитието продължи с редица спортни занимания за деца и възрастни – зумба, йога, бойни изкуства и др.

Всички присъстващи се наслаждаваха на различните активности, които се случваха пред сцената в парка и се забавляваха под септемврийското слънце.

В 19:00 ч. започна и празничният концерт, който бе открит от талантливата Валерия Войкова, възпитаник на 125 СУ „Проф. Боян Пенев“, която накара малки и големи да танцуват и да пеят с нея популярни хитове.

След това сцената бе украсена от изключителните изпълнения на Танцова формация „Блясък“, при 118 СУ „Акад. Людмил Стоянов“, които поднесоха на публиката няколко танца.

Цветните им костюми, грацията и цялостната хореография кара публиката дълго да изразява своето възхищение и радост, чрез бурни аплодисменти и възклицания.

Вокална група „Талантите на „Младост“, под ръководството на голямата певица Мими Иванова поднесоха на публиката няколко изпълнения, които съвсем повишиха градуса на доброто настроение, тъй като децата освен, че имат невероятни вокални таланти бяха много артистични и забавни.

Лилия Андонова от НМА, Клуб за спортни танци „Импулс“, Божидарка Желязкова от 144 СУ „Народни будители“, Школа за народни танци „Сборенка“ и Фолклорна група „Армаган“ при 144 СУ „Народни будители“ също подариха на публиката безценни минути с уникалните си изпълнения, талант и очарование.

Празничната програма премина леко и приятно и всички жители и гости на район «Младост» докъсно се наслаждаваха на хубавия край на този топъл септемврийски празничен ден!

Събитието се организира със съдействието на Столична община и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.

17:23 | 18.09.19 | Новини