Събития

Разгорещена дискусия за бъдещето на “Източен парк”

Районната администрация на “Младост” организира обществена дискусия за бъдещето на “Източен парк”. Тя протече изключително разгорещено, най-вече с активното участие на жителите на кв. Горубляне. За голямо съжаление на присъстващите граждани, представителите на институциите СО и СОС, вземащи решенията за бъдещето на парк „Изток“, не взеха активно участие и липсваха градивни предложения и решения по проблемите свързани с изграждането на парка.

Кметът на район „Младост“ Иванчева, в качеството си на организатор на дискусията, беше изпратила покани на кмета на София Фандъкова, гл.арх. на София Здравков, ресорните зам.-кметове на Столична община Савина и Христова. Местата им останаха празни. Единствено представител на НАГ, в лицето на г-жа Къдрева се опита да даде някакви отговори на въпросите на екзалтираните граждани. Присъстваха и няколко представители на Столичен общински съвет, но те не пожелаха да се включат в дискусията, въпреки, че очакванията бяха насочени към тях, тъй като те са основния орган вземащ решения.

Тук можете да прочетете подробен доклад с обобщената информация от всички постъпили становища в деловодството на район “Младост”:

 

 

11:50 | 23.02.18 | Събития