Новини

Район „Младост“ СО с награда от Софийска научно-практическа конференция “Иновации, предизвикателства и тенденции в обучението по безопасност на движението”

На 20.09.2019 г. се проведе церемония по награждаване на VI-то издание на Софийска научно-практическа конференция “Иновации, предизвикателства и тенденции в обучението по безопасност на движението”, което е част от Програмата на „Европейска седмица на мобилността 2019“

Форумът има за цел да представи реализирани дейности и кампании, изградена инфраструктура и резултати в образователните институции  в районните администрации в София, в областта на безопасност на движението, за четиригодишен период.

Сред наградените е и ВрИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев, като наградата бе приета от ланд. арх. Мария Грозева – зам.-кмет на района с ресор „Образование, култура, спорт, социални дейности, здравеопазване и екология“, в качеството си на ВрИД Кмет на района в момента.

Тази награда е от изключително значение за районна администрация „Младост“, защото е признание за редицата инициативи по безопасност на движанеието, в които участва през последните години.

Сред отличените са и Детска градина №186 „Деница“ и 144-то СУ „Народни будители“.

 

11:38 | 21.09.19 | Новини