Новини

Реализиран спешен ремонт на 131-во СУ „К.А. Тимирязев“

На 02.12.2018 г., неделя, възниква пожар в приземния етаж сградата на 131-во СУ „К. А. Тимирязев“. Служители на районна администрация „Младост“ извършват спешен оглед на мястото и установяват, че вследствие на пожара са изгорели силови ел. кабели на скарата, които водят до ел. захранването на цялото училище. Поради тази причина токът в училището не може да се пусне, докато не бъдат отстранени последиците от пожара. Учебните занятия в училището са преустановени. Вследствие на пожара са стопени ел. табла, пластмасова тръба за топла вода, като основните поражения са в сутерена на сградата, а именно в стаята с главното табло, съседните складове и коридора.

Служители на районната администрация взеха необходимите мерки за ремонта на главното ел. табло и почистиха терена след пожара. В тридневен срок са възстановени ел. подаването и топлоподаването, като са извършени и всички други необходими дейности и учебният процес е възстановен.

Директорът на училището изказва своите благодарности към арх. Русев и екипа му за бързата реакция и своевременните действия по ремонтните дейности на учебното заведение.

10:28 | 15.01.19 | Новини