„Софийска вода“ ще извърши мащабен планов ремонт на 25 август (сряда) в ж.к. „Младост“ 2-а, 3-а и 4-а част

През последните два месеца „Софийска вода“ проведе поредица от инженерни дейности, за да установи и отстрани проявяващи се проблеми с водоснабдяването в различни части на район „Младост“.  След обстойно обследване на мрежата бе открита причината за авариите и значителното изтичане на питейна вода.

На 25 август предстоят инженерно-строителни дейности, които ще дадат възможност за промяна на схемата на захранване на „Младост“ и ще елиминират възможните колебания във  водоподаването. За да се извърши ремонтът, се налага спиране на водата в ж.к. „Младост“  2, 3 и 4 от 10.00-22.00 часа.

При продължителност на ремонта над 12 часа e осигурено  алтернативно  водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

 

  1. ж.к. Младост 2 срещу магазин „Промаркет“
  2. ж.к. Младост 3 срещу 25 ДКЦ
  3. ж.к. Младост 4 пред магазин „Била“ срещу блок 461

 

Актуална информация за планирания ремонт може да получите на информационния център на „Софийска вода“: https://www.sofiyskavoda.bg/water-stops .

Има вероятност от временно влошаване на качеството на питейната вода.  От полза за Вас като клиенти и екипите ни ще бъде своевременното подаване на сигнали чрез известните канали на „Софийска вода“ – безплатна телефонна линия 0800 121 21, през картата на информационния ни център на уебсайта и мобилното ни приложение, както  и чата на компанията, за да се предприемат спешни мерки.

„Софийска вода“ изработва проект в капиталовата си програма за изграждане на водопровод от резервоар „Подсимеоново“ към „Младост“, с което ще се повиши качеството на услугата.

Компанията моли за разбиране клиентите си и планира максимална мобилизация на екипите си за възможно най-бързо и организирано завършване на ремонтния обект.

Предварително поднасяме извинения за причиненото неудобство.

 

 

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода“

 

11:04 | 23.08.21 |