Новини

Стартира лятната програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) на район „Младост“

От днес – 11.07.2019 г. до 22.07.2019 г. ще се реализира лятната програма за деца, организирана от Секретаря на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) на район „Младост“ – г-жа Стела Цакина.

Лятната програма има за цел децата да се обучават, да се забавляват, да общуват и да прекарат ползотворно свободното си време през ваканцията.

Стартът на събитието бе поставен днес в храм „Рождество Христово“ в „Младост 3“ с дълга и много интересна беседа с представители на храма, а след това продължи с кинопрожекция. На децата им предстои посещение в политехническия музей в столицата, екскурзия с автобус до град Кюстендил и посещение на редица забележителности там, туристически поход в планината Витоша, екскурзия до град Трън – ждрелото на река Ерма и други забележителности в околността, екскурзия до град Панагюрище и град Тетевен.

Програмата е много наситена с различни активности, забележителности и образователни инициативи. За финал ще бъде проведен и тренинг за комуникативни умения в Центъра за семейно консултиране към МКБППМН на СО Район Младост.

Лятната програма на Комисията е традиционна и много чакана от децата, защото им дава възможност за различни положителни изживявания, комуникация и не на последно място научаване на интересни и полезни неща.

15:14 | 11.07.19 | Новини