Съобщения

Строителство на промишлен водопровод по ул. Павел Красов в кв. Горубля

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА КВ. „ГОРУБЛЯНЕ“,
Уведомяваме Ви, че във връзка с изместване на съществуващ водопровод за промишлени нужди Ф1200 ст., попадащ в трасето на отливен канал по ул. „Павел Красов“, строителните работи по изпълнението му започват на 25 юли 2022г. Съгласно одобрената проектна документация, по време на строителството ул.“Павел Красов“ в участъка между ул.“Самоковско шосе“ и ул.“Селището“ се затваря за движение на моторни превозни средства (МПС), вкл. с промяна на маршрута на автобус №8.
Поетапното въвеждане на временната организация на движение в квартала и изместването на маршрутите на масов градски транспорт (МГТ) ще започне от 23 юли 2022г.
Движението на МПС ще се осъществява по ул. „Селището“, ул. „Цветна градина“ и ул. „Искър“.
Указателни табели ще бъдат поставени на кръстовището на ул.“Самоковско шосе“ и Околовръстен път и на кръстовищата на „Цариградско шосе“ с ул.„Самоковско шосе“, ул.“Патриарх Герман“ и ул.“Павел Красов“, които своевременно ще информират водачите на МПС за настъпилите промени в организацията на движението по ул.“Павел Красов“.
Информираме Ви, че в процеса на строителството ще се налагат временни прекъсвания на водоподаването, за които с конкретни дати и очаквана продължителност ще бъдете уведомявани своевременно със съобщения.