Събития

Художници от район „Младост“ откриха изложба в галерия „България“

На 22.11.2018 г. от 18:30 ч. в галерия „България“ на Софийска филхармония бе открита шестата поред изложба на художници, които живеят и творят на територията на район „Младост“. Събитието е част от Културния календар на Столична община за 2018 г.

Изложбата бе открита от Вр. ИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев, който поздрави всички творци за събитието и им пожела здраве, късмет и вдъхновение.

Г-н Русев разговаря с някои от авторите за важността на изкуството за район „Младост“ и съдействието, което могат да получат от страна на районната администрация при организиране и провеждане на подобен тип културни събития.

Сред платната ще видите различни видове и жанрове изкуство, като основно може да се насладите на живопис, графика, акварел, керамика и дигитален арт.

Преплитането на различни стилове и автори дава възможност за едно по-различно преживяване, което да Ви откъсне от сивотата на работното ежедневие.

До 11.12.2018 г. можете да разгледате и да се насладите на произведенията на Александър Теллалим, Божидар Димитров, Валя Теллалим, Иван Милев, Иван Нинов, Ивета Пейчева, Искра Власева, Калина Тонева, Кирил Харалампиев, Лилия Васева, Людмила Поптошева, Малина Кочева, Мария Грозева, Мила Драгиева, Николай Енчев, Сашо Младенов, Силвия Павлова, Симеон Кръстев, Стела Стоева, Юлиян Пейчев.

 

 

11:47 | 23.11.18 | Събития