Новини

ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

Честита нова учебна година, скъпи деца, учители, директори, родители!

Днес е първият ден от новата учебна 2019 – 2020 г. във всички български училища! Пожелаваме да е успешна, да е отлична, да е здрава и спокойна. Нека усмивките да не слизат от лицата Ви и винаги да прекрачвате прага на училището с вярата в по-доброто бъдеще, с надеждата за българската наука и с любовта към света на познанието.

В този слънчев септемврийски ден бе тържествено открита и учебната година в 10-то СУ „Теодор Траянов“.

Празничната програма на възпитаниците на училището усмихна всички гости с мъдростта и топлината, с които посрещна своите съученици и приятели.

Специален гост на събитието бе арх. Румен Русев – ВрИд Кмет на район „Младост“, който поздрави всички присъстващи на празника и специално директорът на 10-то СУ „Теодор Траянов“ – г-жа Нели Филипова, като й поднесе букет цветя и поздравителен адрес.

Той пожела на всички ученици вяра и търпение, упорство и вдъхновение, с които да преминават през всички предизвикателства на живота. Специално внимание отдели на най-малките – първокласниците – като им пожела много щастливи години в училище и много знания, които да усвоят с лекота. Обърна се и към завършващите тази година дванадесетокласници като им пожела много успехи и покорени върхове.

Гост на събитието бе и Валентин Колев – старши експерт в отдел „Образование, социални дейности, здравеопазване, култура и спорт“ на район „Младост“.

След словото на арх. Русев, думата бе дадена и на г-жа Филипова, която отправи към всички ученици топли пожелания за успешна и щастлива нова учебна година. Тя поднесе своята благодарност и признателност и към целия си екип с пожеланието, и тази година да подарят на своите ученици ценни знания и мъдрост.

Преди да приключи с думите си г-жа Филипова пусна цветни балони в небето, които направиха изключително приятна атмосфера политайки във въздуха с пожеланията за една хубава година за всички възпитаници на училището.

След приключване на официалната част учениците бяха поканени да прекрачат прага на училището, като път бе даден първо на подготвителните групи и първокласниците.

На добър час!

13:14 | 16.09.19 | Новини