Новини

Честито столетие!

На 11.06.2019 г. в клуба на районната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), бе отбелязан 100-годишният юбилей на участника във втората фаза на Втората световна война Васил Василев Мадолев с войнско звание ст. сержант. Събитието се осъществи по инициатива на представителя на Съюза на ветераните от войните – г-жа Донка Богоева и ВрИД Кмет на район “Младост” – арх. Румен Русев, както и със специалното съдействие на РО на СОСЗР „Младост“.

На събитието своите поздрави към столетника поднесоха арх. Румен Русев – ВрИД Кмет на район „Младост“, бригаден генерал Стефан Стефанов – председател на столичната организация на СОСЗР, полк. Илия Мандров – председател на РО на СОСЗР „Младост“ и други присъстващи.

Арх. Русев поговори със столетника и му пожела да е много здрав, да продължава да бъде така светъл пример за младите и да има много поводи за празници.

Събитието премина емоционално и с много разговори за постиженията на българските офицери и сержанти в годините.

Екипът на СО район „Младост“ също поднася своите специални поздравления към г-н Мадолев като му пожелава много здраве и спокойствие!

11:17 | 12.06.19 | Новини