Новини

Честит 45-годишен юбилей на Детска градина № 117 „Надежда“

На 16.05.2019 г. бе отбелязан 45-ят юбилей на Детска градина № 117 „Надежда“. Събитието се състоя в Културен дом „Искър“ от 17:00 ч. и бе отбелязано, чрез празничен концерт с участието на бивши и настоящи възпитаници, както и целият учителски състав на заведението.

Всички участници представиха великолепните си изпълнения с усмивка и прилежност. Всеки танц и песен бяха поднесени по изключително атрактивен начин от малките участници, а възпитателките отправиха специален поздрав към аудиторията с песен на Queen, с която изправиха публиката на крака.

Официален гост на събитието бе арх. Румен Русев – ВрИД Кмет на район „Младост“, който в края на празничната програма поднесе своите пожелания към директорката – г-жа Врачева, нейните колеги и възпитаници, като поднесе кошница с цветя и поздравителен адрес.

Арх. Русев им пожела: „Бъдете здрави, вдъхновени и борбени, а благородството на вашата мисия да буди все така заслужено уважение и признателност.“

Днес, от дистанцията на натрупания опит, ОДЗ „Надежда“ с гордост изтъква неопровержими доказателства за приноса си в успешната реализацията на стотици свои възпитаници.

На Директорката – г-жа Врачева, арх. Русев отправи следните пожелания: „Уважаема г-жо Врачева,  изказвам Ви най-топлата си благодарност и признателност за търпението и положените грижи, за любовта и за вниманието, с което обграждате неуморно всеки един от своите възпитаници! Бъдете все така всеотдайна и вдъхновяваща, все така взискателна и поощряваща по пътя на знанието, както и в съвместното ни общуване. Пожелавам Ви здраве, професионални успехи и удовлетворение!“

Екипът на район „Младост“, също поднася своите най-сърдечни поздравления за празника на 117-та Детска градина „Надежда“.

16:22 | 17.05.19 | Новини