Новини

„4 MAGIC“ за Празника на район „Младост“

На 02.06.2019 г. от 19:00 ч. в залата на Народно читалище „Младост 1971“ се проведе заключителният концерт по повод празника на район „Младост“.

Събитието бе компилация от изпълнения на редица формации, свързани с изкуството, което се създава в района. Децата, които взеха участие със своите изяви подариха на публиката една вълшебна вечер, в която музиката, танца и доброто настроение витаеха във въздуха.

Въпреки проливния дъжд, заради който се наложи събитието да се проведе на закрито залата на Народното читалище беше препълнена, а организацията на празника бе на ниво, благодарение на основния организатор на събитието – г-н Николай Енчев, главен експерт „Култура“ в отдел „Образование, социални дейности, здравеопазване, култура и спорт“ в СО район „Младост“.

В събитието взеха участие:

  • Детска вокална група „Карамелчета“ с худ. ръководител Мария Гелева, Народно читалище „Васил Левски 1926” от кв. Горубляне;
  • Детски танцов състав „Горубляне“ с худ. ръководител Мария Гелева;
  • Балетна група „Алиса” при НЧ „Младост 1971” с худ. ръководител Виктория Стоянова;
  • Танцов ансамбъл „Еремия” при НЧ „Джон Атанасов 1999” с худ. ръководител Ивайло Георгиев;
  • Театрална школа на Албена Михова при НЧ „Младост 1971”;
  • Женски народен хор „София“ при НЧ „Бъднина 1982“ с Диригент Милена Ставрева;
  • Клуб по спортни танци „Импулс” София с рък. Росен Попов, Иван Райков и Николета Петрова;
  • Танцова формация „Софистик Живо“ при НЧ „Бъднина 1982” с худ. ръководител Елина Топалска
  • Вокална група „4 MAGIC“.

Всички участници представиха изпълненията си на високо професионално ниво и изпълниха залата с много енергия и ритъм. Публиката беше очарована от всички, които направиха празника на район „Младост“ толкова специален.

Във финалната част на вечерта, публиката бе във възторг от появата на красивите и безкрайно талантливи момичета от вокална група „4 MAGIC“, които украсиха сцената с гласовете и атрактивната си визия.

Момичетата подариха на своите фенове 40 минутна програма, в която споделиха 10 изпълнения, като разбира се започнаха с добре познатите – „Вечерай, Радо“ и „Колко ми липсваш“, след което продължиха с популярни поп изпълнения.

Цялата публика бе повикана отпред пред тях на сцената, за да се почувстват всички като едно цяло.

Отделиха много внимание, усмивки и време за снимки на феновете си, които останаха за получаване на автографи след като концертът приключи.

Момичетата от “4 MAGIC” бяха изключително точния финал на тридневните празници на район „Младост“ – гвоздеят на програмата, който усмихна всички гости и създаде още по-приятна атмосфера и настроение.

В края на концерта, момичетата си пожелаха нови срещи на сцената в „Младост“ и обещаха да зарадват скоро своите почитатели.

16:29 | 03.06.19 | Новини