Ръководство

Инж. Снежана Вълкадинова

Заместник-кмет

Инж. Снежана Вълкадинова е родена през декември 1952 г. в гр. Гоце Делчев, където завършва средното си образование в Средно политехническо училище (гимназия) „Яне Сандански“, през 1970 г. Вдовица с двама синове.

През 1976 г. завършва висше образование, степен магистър във Висш инженерно-строителен институт (ВИСИ) със специалност „Строителство“ и по-точно специалист по промишлено и гражданско строителство.

Започва професионалния си път през 1976г., като технически ръководител „Високо строителство“. През 1991 г. е назначена за кметски пълномощник на кв. "Горубляне", ТОА „Младост“. От 1994 г. до 2000 г. работи в частния сектор, като технически ръководител, извършващ проверки на обекти по строителство.

За кратко (2004-2005 г.) се е занимавала с политическа дейност, като организатор на различни мероприятия, обработка на документи свързани с дейността на партията и др.

От началото на 2005 г. до днес работи в Столична община – Район „Младост“, като до встъпването си в длъжност в първите дни на януари 2019 г. като зам.-кмет, е била началник отдел „Инженерна инфраструктура и благоустройство“.

Дългогодишният й опит в държавната администрация и конкретно в Район „Младост“ я превръща в професионалист, който е овладял до съвършенство всички специфики на работата. Комуникацията й с колеги и граждани е на висота и винаги знае как да подходи към всеки проблем индивидуално.

В свободното си време обича да се грижи за внуците си и да плете.

За контакти:
  • Приемно време: всеки вторник от 13:30 до 16:30 часа