Ръководство

Владимир Клисуров

Заместник-кмет

Роден е през януари 1979 година в София. Израства в „Младост”, където живее и до днес.

По време на средното си образование учи испански език в 13 СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”. В Софийски университет „Св. Климент Охридски” първо завършва специалност „Политология”, по-късно изучава „Социология” – Управление на човешките ресурси.
Започва трудовия си път още като студент. От началото на 2006 г. се посвещава на журналистиката. Репортер и редактор е в информационни сайтове и в най-тиражните ежедневници, отдели „Вътрешна информация” и „Криминален”.

Подкрепя различни граждански каузи, включва се в доброволчески акции. Когато през 2016 година детска площадка в „Младост” осъмва с ограда, предвещаваща бъдещ строеж, помага за медийното отразяване на избухналите граждански протести. Активно се включва в организирането на подписка за провеждане на референдум за спиране на презастрояването в района.

През 2017 г. започва работа в Столична община – Район „Младост”. След политическата криза в района, през пролетта на 2018 г., е избран от СОС за и.д. кмет на „Младост”, въпреки че преди това изрично декларира, че предпочита да остане на длъжността зам.-кмет с ресори образование, социални дейности, здравеопазване, култура, спорт и екология, която заема. Това го принуждава да подаде оставка и да се върне към журналистиката. От есента на 2021 г. до настоящия момент отново е зам.-кмет на „Младост”.

Обича да чете, да играе футбол, да учи уеб дизайн, да градинарства, да броди сред природата и да пътува. Семеен, има двама сина.

За контакти: