Събития

VenZy пее и рисува на „ Шарени пътеки”

Известният хип-хоп и R’n’B изпълнител VenZy ще участва в инициативата  „ Шарени пътеки” на 27 Април 2017 г, от 15,30-18,30 ч. в парка на Младост 3.

 „Шарени пътеки“или как се превръщат алеите на парка в платно за рисуване?  Представете си изрисувани aлеи с различни цветни точки и форми, които водят до кръстовището на улиците: „Свето Преображение“ и „Филип Аврамов“.

Ще имате удоволствието да видите малки творци от 3 училища от район Младост – 10 СУ „Теодор Траянов“, 39 СУ „Петър Динеков“, 81 СУ „Виктор Юго“ и 144 СУ „Народни будители, които ще рисуват по ръководството на екип от Мулти Артс Център и подкрепата на oбщина „Младост“.

Като посланик и поддръжник на каузата VenZy, ще пее и ще рисува заедно с децата.

Тази инициатива е породена от желанието на организаторите, кварталът да става едно все по-приятно, все по-цветно, уютно и безопасно място за живеене.

Основен акцент малките художници поставят на това да провокират вниманието на участниците в уличното движение, да им обърнат внимание за опасностите на “пътя”, да призоват към толерантност и взаимно уважение между пешеходци, велосипедисти и шофьори. Децата и техните поддръжници искат по оригинален начин да  напомнят за най- голямата ценност – човешкия живот.

Нека всички тръгнем по красивата, шарена пътека на взаимното зачитане и толерантността!

Заповядайте!

 

15:01 | 26.04.17 | Събития